Samtalskafé om Bortglömda kvinnor och demokrati 3 nov

OM JAKTEN PÅ DE BORTGLÖMDA RÖSTRÄTTSKÄMPARNA I BOHUSLÄN

elin sundbergs vänförening firar 100-årsjubileet av kvinnlig rösträtt i samarbete med tjörns kommun och #vimåsteprata med tre stycken träffar om rösträttskampen i bohuslän som Elin Sundberg var en stor del av.

I serien: Vad säger du! Reclaim the herstory – om jakten på de bortglömda rösträttskämparna i Bohuslän

Tredje och sista tillfället om Reclaim the herstory.
Många kvinnor känner sig historielösa då många av våra historiska förebilder har blivit osynligjorda och bortglömda. Ett av många exempel är alla de människor som kämpade för kvinnlig politisk rösträtt och ett mer jämställt samhälle. Välkommen till ett samtalskafé om rösträttskampen på Tjörn.

Plats: Villa Solfrid, Sunna 8, Kyrkesund
Datum: 3 november
Tid: Kl 18.00-20.15

Viktig info
Anmälan krävs! Anmäl dig här hos SV Väst.
https://www.sv.se/avdelningar/sv-vast/kurser/vad-sager-du-samtal-om-bortglomda-kvinnor-och-demokrati-77991/

Arrangeras i samarbete med Tjörns kommun, Elin Sundbergs vänförening och med stöd av #vimåsteprata 

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 – 33 00 900 

Covid-19 informationVi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge. Detta kan komma att påverka starten (eller formen) för cirkeln.

#demokratiiväst #vimåsteprata

Translate »