Efterlysning! Vill du bli en del av gemenskapen?

Arbetsträff i Villa Solfrids trädgård med blandade åldrar.

VILLA SOLFRIDS TRÄDGÅRDSGRUPP
Vill du vara en del av det grönskande kulturarvet som omger Elin Sundbergs unika nationalromantiska Villa Solfrid? Resan mot att återställa trädgården till dess blomstrande glansdagar har precis börjat. Men redan nu kan du urskilja Elins magiska trädgårdsvision där hon planterade ovanliga träd och blommor, odlade medicinalväxter i sin örtagård och band kransar och buketter till försäljning. Trädgårdsgruppen ägnar sig åt att inventera gamla växter och gångar, röja och restaurera fröken Sundbergs trädgård. Vi har ett antal arbetsdagar tillsammans per år där vi samtidigt umgås, äter gott och delar erfarenheter och kunskap med varandra.

Kaffekalas uppdukat i Elin Sundbergs serveringsgång från 1916.

CAFÉGRUPPEN
Har du ett intresse för bakning? I Villa Solfrid anordnar vi varje sommar ett populärt trädgårdscafé med hembakta kakor. Under året har vi även mysiga berättarkvällar inne i villan med fikaservering. Vi gillar att umgås tillsammans medan kaffedoften sprider sig i fröken Sundbergs originalkök från 1916. Vi söker fler härliga personer som vill vara med hjälpa till. Kanske är det du?

FLER INTRESSEN?
Fröken Sundberg hade många intressen och i Villa Solfrid finns stora möjligheter att starta kreativa grupper med likasinnade. I vår förening ryms allt från musik, teater, litteratur, kvinnohistoria, vegetarisk matlagning, byggnadsvård, keramik, fotografi, trädgård, textilhantverk och lokalhistoria för att nämna några. Har du en idé? Hör gärna av dig!

Vill du vara med?
Mejla till info@elinsundberg.se eller ring ordförande Emilie Cederquist; 0708 96 56 86
www.elinsundberg.se

Translate »