Stängt i sommar

Med anledning av rådande omständigheter kring spridningen av Coronaviruset COVID-19 i Sverige har styrelserna i Elin Sundbergs Vänförening & Stiftelse beslutat att vi tyvärr kommer att hålla Villa Solfrid stängt för besökare sommaren 2020. Beslutet grundar sig delvis i att många av våra medlemmar, besökare samt en del av oss som arbetar i föreningen tillhör riskgrupper för viruset.

Vi kommer att använda den här tiden till att arbeta på ”bakom kulisserna” så att vi kan erbjuda er ännu fler spännande nyheter i Elin Sundbergs anda när vi kan öppna upp verksamheten igen.

Under sommaren och de första månaderna av hösten 2020 kommer vi att passa på att restaurera några av de rum i Villa Solfrid som är i stort behov av detta. Arbetet kan vi genomföra tack vare ett byggnadsvårdsbidrag från Länsstyrelsen.

Nu när ni inte kan besöka oss i Villa Solfrid kommer vi istället låta er följa med digitalt i små videoklipp här på vår hemsida, Facebook & Instagram. Ni kommer få se och höra exklusiva saker som ni inte får se på våra guidningar – vad gömmer sig i Fröken Sundbergs stora koffert? Hur ser det ut på vinden? Vad hade Fröken Sundberg i sin matkällare? Håll utkik!

Vi önskar er en härlig sommar & hoppas att vi snart kan ses igen!

Translate »