Workshop i kransbindning 2 dec

Varmt välkommen på en mysig workshop i kransbindning med säsongens vackra material. Under ledning av Tjörn-floristerna Sara och Malin binder vi varsin härlig julkrans att ta med hem. Vi fikar och kommer i julstämning tillsammans.

OBS! Arrangemanget är fullbokat.

Datum: Torsdag 2 december
Tid: Kl 18.00 – ca 21.00
Plats: Villa Solfrid, Sunna 8A
Pris: 450 kr. I priset ingår kransstomme och allt material som behövs för att få med dig en egen härlig julkrans hem. Även julinspirerad fika och varm äppelmust från Elin Sundbergs egna äppelträd ingår.
Max 10 deltagare, anmälan krävs. Se nedan för mer information.

Under kvällen kommer Tjörn-floristerna Sara Andersson och Malin Jonemark (Blomstrâna) att guida oss i bindteknik och hjälpa oss att skapa varsin härlig krans för julens festligheter. Ordförande i Elin Sundbergs Vänförening, Emilie Cederquist, kommer berätta om fröken Sundbergs verksamhet som florist från 1920-talet och framåt. Vi avslutar med att njuta av en julinspirerad fika tillsammans i Villa Solfrids övre salong. Vi kommer hålla till i Villa Solfrids mysiga källare. Ta gärna på dig bekväma skor och en varm tröja, resten finns på plats!

Varmt välkommen på en mysig och kreativ kväll i Villa Solfrid!

Anmälan

Anmäl dig genom att skicka namn, kontaktuppgifter samt antal deltagare till info@elinsundberg.se eller ring ordförande Emilie Cederquist på 0708-965686.

Villkor och avbokning

Avbokning är möjlig senast tre dagar före workshopen. Anmälan är inte personlig utan kan säljas vidare om du skulle få förhinder. Vi ber dig stanna hemma vid minsta förkylningssymtom med tanke på COVID-19.

Translate »